Winkelen? Een belevenis!

een  belevenis, hoe maak je winkelen leukAls je het journaal moet geloven dan gaat het slecht met ons. Winkels gaan failliet, hele winkelstraten zien er treurig uit, panden staan leeg, want de “consument houdt de hand op de knip”.

Winkelen, we doen het nog wel, maar een stuk minder en ook nog vooral online. Slecht nieuws voor de traditionele winkels dus.

Deze boekenwinkel in Emmen doet aan dat gesomber niet mee. Zij hebben van winkelen een belevenis gemaakt. De kinderboeken staan op de onderverdieping en er is wel een heel leuke manier voor kinderen om daar te komen. Via de glijbaan.

Het is druk in de winkel. Kinderen vermaken zich prima met de glijbaan. En kijken af en toe misschien ook nog wel naar een boek. Hun ouders neuzen rustig rond.

Ik denk dat deze boekenwinkel het goed begrepen heeft. Natuurlijk koop je je boeken online als de “gewone” boekenwinkel saai is. Maar als er een coole glijbaan voor je kinderen is, wordt het een ander verhaal. Dan is het een feest om daar een boek te gaan kopen.

Al dat gesomber, ik ben het eigenlijk wel zat. Van een boekhandel als deze wordt ik vrolijk. Zijn er meer van dat soort winkels? Wie volgt?

Ontvang maandelijks de nieuwste gedichten en korte verhalen

Wij doen niet aan spam! Lees meer over ons privacybeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *